Explicatie sistem pluvial

Sistem pluvial

Startile Roof Systems asigură și în cazul sistemului de drenaj ape pluviale un standard de calitate ridicat. Sitemul de jgheaburi și burlane inclusiv accesoriile sitemului sunt produse după norme de calitate agreate de producătorul țiglelor metalice Startile.

Dimensionarea sistemului de drenaj pentru ape pluviale se face în funcție de marimea acoperișului, complexitatea învelitorii și  cota de înalțime la șarpantă.

Avantajele acoperisului Decra

Decra este unul dintre cele mai avantajoase sisteme de acoperis de pe piata.

Eco Friendly

Izoleaza Fonic

Masa  Redusa

Rezista la  Cutremur

Rezista la Vant

Ignifug

Tigla metalica cu acoperire de piatra Decra

Invelitorile metalice cu acoperire de piatră sunt soluții long life pentru acoperișuri cu orice tip de arhitectură. Sitemul de fixare al țiglelor metalice conferă siguranță datorită fixărilor fără garnituri de cauciuc sau alte materiale. Inclusiv sistemul de montare al țiglei  metalice cu acoperire de piatră este conceput fără necesitatea folosirii garniturilor sau etanșărilor de orice fel.

Tigla metalică Decra este concepută pentru o durată de viață de peste 70 ani, iar garanția oferită este pentru 30 ani, Toate profilele de țiglă metalică Startile au același proces de fabricație și sunt recomandate pentru: clima unde  sunt diferențe de temperaturi mari de la un anotimp la altul sau zi – noapte, zone cu risc seismic ridicat, zone geografice cu căderi de zapadă sau precipitații consistente, zone cu medii de agresivitate ridicate cum ar fi litoral, zone de coastă.

Modulele de țiglă metalică Decra sunt recomandate și în proiectele rezidențiale aglomerate unde reflexia razelor solare afectează vecinătățile. Stratul de piatră fixat pe suportul de oțel galvanizat (AL-ZN) asigură o protecție sporită timp îndelungat.

Decra Quadro

Decra Classic

Decra Roman

Decra Stratos

Decra Galba

Ferestre de mansarda

Sistem pluvial

Vrei sa lucrezi cu noi?

Pentru calcularea unui deviz pentru învelitoarea acoperișului dumneavoastră, ne sunt necesare planurile de învelitoare. Sau, unul dintre reprezentanții noști va face  masurararea  acoperișului dumneavoastră.

CONTACTEAZA-NE